Of men and angels

You can look alive but you are not at rest
And ideas are flowing through your head
A million miles an hour while lying in your bed
A lucid life you never thought you’d lead
Are you working everyday?
Are you working just to bleed?
I know.

You’re staring at the names of the famed
that are dipped in gold
And feeling you deserve what you’ve heard
But it doesn’t go that way

Oh, the tongues of men and angels
I speak but lack love.
Oh, love, will I stab you in the back?
Working everyday,
I’m afraid I forgot to show
what’s most important: love!


I love you, in the most heterosexual way

Igår var jag med min female boo Liz1. Blev lite ändrade planer så det blev fruktsallad och glass istället, omnomnom. Min bästa vän, i love u! <3

Idag har jag skrivit högskoleprovet. Fan vad jobbigt det var, är ju inget matte geni direkt så det gick sådär. I vilket fall som helst är jag glad att det är gjort, men ska jag plugga igen till hösten så kommer jag göra det igen, kanske även om jag jobbar, får se på det. Det är bra meriter att ha liksom.

Nu sitter jag och väntar på bussen till Toni som kommer om 8 minuter. Har bara skinnjacka på mig så det är skit kallt, borde tagit vinterjackan imorse!

Nä nu fryser mina fingrar snart fast men skriver väl imorgon eller något !
Puss :)


Nu

Just nu sitter jag på bussen på väg till Toni. Idag hade jag en körlektion och det gick riktigt bra fram tills jag skulle backa runt hörn och backa in på en parkering. Jag kan verkligen inte backa, är riktigt dålig på det så det får jag träna på, för är det någonstans jag kommer faila uppkörningen så är det där i sånna fall. Anyway, att köra bil är riktigt kul, speciellt i stan. Det är mycket mer att titta på om man jämför med hur det är att köra hemma, där kanske det går en människa över ett övergångsställe medan inne i stan stannar man i princip vid varje övergångsställe för att det går folk där hela tiden. Kul i vilket fall som helst!

Vi fick våra studentmössor i dag! KLAAAAAAAAD CHEY! Det är nu man inser hur kort tid det är kvar i skolan, och hur snabbt det har gått. 12 år i skolan och nu är det bara några månader kvar, helt sjukt. GOT TO LOVE!

Imorgon ska jag träffa Liz1 och så ska vi in till stan och tjöta över lite öl och cider, hur mysigt som helst. Det blir dock en tidig kväll för jag ska upp tidigt på lördag och skriva högskoleprovet. Det kommer antagligen gå åt helvete men då har man i vilket fall som helst testat!

Hade inte så mycket mer än det men kanske skriver imorgon.
Puss !

Visst är den tjusig?


Do you feel?

Jag satt och letade musik på youtube förut när denna låten kom upp. Jag kommer ihåg att jag lyssnade på dem för ett par år sen och minns att just denna låten låg mig varmt om hjärtat just för att den har ett sånt fint budskap. Jag blev så chockad för visste inte ens att det fanns en video till denna men nu när jag ser videon får jag en riktig nostalgi kick! I vilket fall som helst, värd att lyssna på för den är verkligen bra.
.

Trött!

Är skit trött idag! Fattar inte riktigt varför, för jag gick inte och la mig så sent igår.

Iaf, sov hos Toni i natt. Igår fick jag världens magkatarr attack i skolan, trodde jag skulle dö för ville bara lägga mig ner i fosterställning och gråta. Som tur är har jag världens bästa pojken som tog mig till Apoteket så jag kunde köpa tabletter mot det. Jag har käkat så mycket skit nu det senaste så det är nig kroppens sätt att säga ifrån, så nu blir d inget mer skräp på ett bra tag för så illa som det var igår har det aldrig varit.

Idag ska vi till Clarebergs ridklubb och vara där hela dagen för att kolla lite på hästarna och så. Tur att det är fint väder och någorlunda varmt för annars har det varit flera minusgrader och skit kallt i stallet, så ska inte klaga!

Hade inte mer än det
Peace out!


På bussen

Just nu sitter jag på bussen på väg mot skolan. Var ute och övningskörde med mamma igår och det kändes riktigt riktigt bra! Har bokat körlektioner nu med så det är bara att fortsätta, jag vill ha det där god damn körkortet! Såg en jätte söt bil igår på blocket som jag vill ha! En volkswagen beetle 2,0 från -98, en bubbla alltså, så söt! Kostar dock 30 papp så jag kan ju fortsätta drömma men den är jätte fin! Den blir min motivation att kämpa för mitt körkort.

Idag ska jag hem till Toni efter skolan, så får se vad vi hittar på. Både han och jag är lite halv sjuka så ja, blir bänkade i sängen framför tvn antagligen.

Ni får ha d gott så länge!
Puss

Är den inte söt ? (a)


Just nu

Just nu ligger jag i sängen. Jag är  fortfarande galet trött efter helgens arbete och samtidigt fortfarande lite sjuk så det är tufft!

Idag var första dagen i skolan efter tre veckors praktik. Jag är väldigt glad att vara tillbaka i skolan eftersom jag hade jätte tråkigt i zooaffären efter jag hade städat alla burarna. Anywaaay, efter skolan drog jag till stan och köpte nya converse eftersom mina andra är helt trasiga på insidan, kan praktikst taget dra loss gummit i hälen. Så nu är jag stolt ägare för ett par navy blue converse :D

När jag kom hem satt jag och mamma och solade på altanen, det var riktigt varmt mitt i solen faktiskt. Våren är äntligen här! Imorgon skulle det bli typ 17-18 grader, gooooott!

I alla fall, ska sova nu så ni får ha det bra!
puss!

"There are seven billion people on earth, dont let one destroy your day"


You are the fire baby

Looooooooooooove <3
Min nya favorit låt, galet mysig!

Jobba!

Är just nu på jobbet, tar en liten paus innan jag ska mata de små vildingarna.
Kommer att jobba till halv 5 idag och imorgon, lite segt men det är ju fint väder i alla fall, kunde lika gärna ha ösregnat så ska inte klaga.

Nä, back to work, skriver la kanske sen!


Lunch

Sitter inne i lunchrummet. I rummet mitt emot finns det kaniner och rummet diagonalt finns det reptiler. När det kommer in små 12 åriga tjejer och ska kolla på djuren börjar dom med kaninerna , det är d första man ser när man går in där. " Ååååhhh giiiiiid va söööööt!!" och låter som små möss allihopa, snacka om stress för djuren ... Sen när dom går längre in kommer reptilerna och istället för "åååhhh va söt" är det "ååååhhh fiiiiiyyy vad äcklig!!!"" fast fortfarande som små möss. Ganska kul att lyssna på med tanke på att man hör dom genom väggen när man äter lunch, haha!


Justin Bieber?

Hahaha alltså jag dör. Jag satt och väntade på bussen i stan och så sätter det sig en kille brevid mig på bänken, inget konstigt med det. Men efter en stund börjar han sjunga på Justin Biebers låt Baby, och jag tror jag håller på att smälla av. När jag vänder mig om för att titta på han så sitter han och sjunger mig rätt i ansiktet, alltså hur ska man reagera på det? Så jag reste mig och gick, haha , jävla pinsamt. Visserligen kunde han sjunga, men vafan, lite måtta får det vara på grejerna, haha!


Segt

Sitter just nu i våran "puff", som vi har framför brasan, med katten i knät. Hon ligger här och sover så gott! Vågar inte röra mig ifall jag skulle väcka henne. Så söt är hon, när hon vill. Allt på hennes villkor, typiskt katter ^^

Har vart en seg dag idag, bara städat och slutat vid 5, så är sjukt trött. vill bara slänga mig i sängen egentligen men kan ju inte sova än, då vaknar jag väl vid 5 imorgon bitti och är skitpigg så blir inget med det!


Just nu...

Är jag sådär halvsjuk. För bra för att vara hemma, för dålig att vara på praktiken ... så ja, är faktiskt hellre hemma. Tänkte att jag stannar hemma imorgon med så har hela helgen på mig att bli frisk, sen MÅSTE jag börja träna igen. Får sån galen ångest.

Får se om jag skriver mer sen, puss så länge!

image description


Solig tisdag

Ser ut att bli en fin dag idag med! Lite surt att man ska vara inne hela dagen, avundas de som gör sin praktik på hunddagis och liknande. Kommer ihåg när jag hade praktik på mitt jobb. Inte en enda regnig dag under hela maj, blev lite brun i fejjan och mitt hår blektes, haha. Men aja, får hoppas jag får sluta lite tidigare idag så man kan njuta lite av solen iaf.
Ska träffa Toni sen. Träffade han i söndags men det känns som att det var en evighet sen, galet vad man kan sakna någon.


Död åt ångest

Ångest är nog min närmsta vän. Jag får ångest för allting. Är det inte håret är det min kropp, är det inte det är det av nån annan anledning. Det känns som att det alltid är nånting och jag är så trött på det. Jag borde inte klaga egentligen för jag har allting som jag behöver, men jag är inte mer än mänsklig. Jag blir bara så trött på deeeeeeeeeeet. usch.

ÄÄÄÄÄÄnyway. Åttonde dagen på praktiken. Idag har jag sett en leopardgecko ödla ömsa skinn. Trodde faktiskt inte att de gjorde det, trodde bara det var ormar som gjorde det, hehe. Men iaf, det var väldigt äckligt och fascinerande på samma gång. Har även ändrat uppfattning om ödlor. Dom är faktikst inte så äckliga, mest coola faktiskt.
Tänkte lägga upp lite bilder på de söta och mindre söta djuren jag är med varje dag!

Axolotl - fräääcka djur!
image description

image description

Gerbiler
image description
image description

En leopardgecko bebis - superhypo. Tydligen heter färgen så ^^
image description
image description

Dvärgskägggam unge. " you wanna die or whaaaat?" haha


Leopardgecko. så sööööt , haha


Det var allt jag hade att bjuda på ikväll, puss på mina 3 läsare <3

image description


Tv-kväll

Tänker spendera resten av kvällen framför teven!
19-20: Big Bang Theory x2
20-21: Sveriges värsta bilförare, haha got to love!
21-22: CSI Miami
22-23: Unforgettable
Min kväll är fullbokad!


Trött!

Man kan kanske tro att jobba 10-18 är piece of cake, men det är galet vad trött man blir. Först och främst för att jag inte är van att "jobba" 8 timmar, det går vi inte ens i skolan. Sen tror jag att eftersom det alltid är full rulle i den lilla zoobutiken har man alltid något att göra. Dels för att de har ett stort utbud av djur, dels för att det alltid finns NÅT att göra. Visserligen är det rätt kul men trött blir man.

Nu ska jag hem och käka, sen antingen kolla tv eller plugga... Tror dock att det blir tvn.
Pusshaaaj så länge.


Praktik

Sitter på bussen påväg till Mölndals Zoologiska där jag ska ha praktik de kommande 3 veckorna. Det ska faktiskt bli kul, har haft lite fördomar mot det innan, typ att det verkar tråkigt, eftersom jag inte är så överförtjust i smådjur men jag antar att jag har mognat de senaste 2 åren och släppt mina fördomar för att i alla fall ge det en chans... Haha.
I vilket fall som helst, börjar klockan 10 varje dag, vilket är sjukt gött. Slutar däremot inte förrän 6 men det är ju som en vanlig arbetsdag, så det är bara att get used to it.

Efter praktiken idag ska jag hem till Emmeli. Hon tränar mellan 6 och halv 8 så jag tänkte att jag kunde simma medan hon tränade, men tänkte om när jag insåg hur mycket grejer jag var tvungen att ta med mig. Så får träna imorgon istället!

Hade väl inte så mycket mer än det just nu, men skriver väl sen ikväll.
Puss!


RSS 2.0