A prophecy

GAAAAAALET bra låt!
Tackar Veronica som visade mig hur man gjorde för att lägga upp vids, thaaaaank u! :)

You are the reason i open my eyes

HAAAJ! Eller delfin ..
Ska sätta mig och leta reda på fakta om hästens grovtarm i djursjukvården, hur den funkar och vad den gör... Jag tycker om hästar och så, det är inte det, men under de snart 2 åren vi har haft hästkunskap har det vart det tråkigaste ämnet i skolan. Verkligen inte roligt. Så nu då när vi har häst i djursjukvården OCKSÅ vill man bara spy på det, åh! Det är bara att dra igång Asking Alexandria i högtalarna och köra, vill få detta överstökat.

Valpar!

Jobbat hårt i helgen. Valparna är 4 veckor nu och har börjat röra på sig. Dom är väldigt tuffa för att vara så små, kampar redan och biter tag i allt som kommer deras väg när de är på det humöret. Tur att det inte gör ont när dom bits än. Samtidigt är dom väldigt goa, kommer gärna upp i knät om man sätter sig på golvet.
.
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen måla om mina naglar, dom ser förjävliga ut rent ut sagt!
PUSS!

Tränat!

Sitter på bussen på väg till skolan. Börjar 11.50 så kommer komma lite tidigt men vad gör det?
Har precis tränat i 1,5 timme drygt, rätt okej! Är dock väldigt trött idag men det har ju sina anledningar.

Idag ska jag träffa Liz1! Det var ett tag sen nu så det ska bli kul att träffas igen. Är väldigt pank så vi får väl se vad som hittas på :)

Tror mina benmuskler är påväg tillbaka faktiskt! Klaaaad Malin :d


Kan inte sova!

Alltså jag är så sjukt dålig på att sova ensam! Jag tänker för mycket då, och just nu snurrar det alldeles för mycket i huvudet för att kunna somna. Skolan är nog en stor bandit i detta, får sån ångest över att det är så mycket på en och samma gång, hur ska man hinna? Och hur ska man kunna sova när man har ångest?!
.
Känner för att jag måste skriva av mig. Jag är en person som sätter andras känslor före mina egna. Ibland är det bra, ibland är det dåligt. Om jag blir nertrampad så ger jag inte tillbaka för det gör ju inte mig till en bättre människa, snarare sämre. Jag är förlåtande och jag ger människor en andra chans. Jag vill inte att människor ska tycka eller tala illa om mig. Jag kan inte vända människor ryggen och låstats att de inte existerar bara för att de har gjort saker som är mindre bra eller för att jag inte går ihop med en del människor. Jag dömer inte. Det är sådan jag är och jag är nöjd med det. Om jag hade ändrat mitt sätt att se på människor, eller ändrat mitt sätt att ta ställning till olika saker hade mitt samvete inte längre hållt mig i handen. Jag agerar efter det som känns rätt och endast det som känns rätt för MIG. Det kan ingen ta ifrån mig.
.
"Jag står för varenda rad jag lagt och därför kommer jag alltid vara äckligt äkta."

HJÄLP!

NÅGON SOM KAN FIXA MIN DESIGN OCH HEADER ELLER VAD DET HETER ? HADE VART JÄTTE GULLIGT!
PUSS <3

Om det är någonting jag tänker göra så är det att kriga

Goddag!
Slutade halv 12 idag så det blev att åka hem och sätta sig och plugga. Har tre redovisningar nästa veckan, den ena viktigare än den andra. Jag förstår inte hur lärare tänker när de planerar in allting SAMMA VECKA! Dom tänker tydligen inte på att vi har ett liv utanför skolan. Hur som helst så har jag än så länge fått rätt så mycket gjort ändå. Kommer dock bli tvungen att plugga över helgen för att få alla projekt klara i tid, jag hatar att vara ute i sista minuten men det är så det får bli, finns inte så mycket att göra när man inte börjat i tid.
.
Hittade en bild från förra året när man verkligen ser hur långt hår jag hade... Måste köpa en bättre hårinpackning, någon med förslag ?

Header

Ja, någon som vet hur man gör kan ju skriva. hähä

I come to you in pieces so you can make me whole

Tröööööött nu, tränade två timmar förut. Kan ju säga att det kändes , vill bara lägga mig och sova! Har investerat mig ett hopprep också, så nu ökar jag träningen ytterligare en nivå. Det känns bra det här!
Imorgon ska jag och Angelina simma, känner att det kommer bli gött! Det är riktigt bra träning, för hela kroppen dessutom. Ska ev simma med Emmeli på onsdag med, sen får jag vila på torsdag annars har jag väl ingen kropp kvar att träna.
Nä, nu ska jag sova, godnatt!

Återigen måndag!

Godmorgon på er! Det är som sagt måndag, vilket betyder ny vecka och nya tag.

Igår var jag med Toni, vilket som alltid är supermysigt! Senare på eftermiddagen träffa jag Emmeli som sov hos mig. Vi gjorde fruktsallad med melon, vindruvor och hallon med ben n jerry's cookie dough till. Suuuuper!
Nu sitter jag på bussen påväg till skolan, har två lektioner så slutar rätt tidigt. Sedan ska jag till gymmet och träna bort helgens synder!


Lördag

Godkväll!
Natten spenderades som sagt med Emmeli, blev lite vampire diaries, the Secret Circle och vin. Mysigt! <3

Idag har jag vart i stan med Toni och för de som missade det så var d snöstorm! Blöt blev man. Var inne på barbarella och köpte ny stav till min tungpiercing, igen. Den andra var cepe, så var tvungen att byta tillbaka till min läkstav som förövrigt är alldeles för lång! Så det fick bli en ny. Hade velat ha en blackline men fanns inte i den storleken jag ville ha. Lite synd, men får köpa en längre fram när jag kan gå ner en storlek till ;)

Nu sitter jag och Toni och käkar popcorn och godis. Kommer troligtvis somna snart men ska försöka vara uppe längre för hans skull!
Ha en awesome kväll, PUSS!

 

 


It's the hope in your eyes that i cling to, and i pray to god it never leaves you

Godmorgon!
Sitter på bussen på väg till skolan. Har mitt anestesi-prov idag, får väl se hur det går med det. Känns som att jag inte gjort annat än att plugga på det men ändå är jag osäker ... Så det får gå son det går idag helt enkelt.
Ikväll ska jag se Frölunda - Modo i Scandinavium med familjen och min moster. Sedan spendera resten av natten med min fina Emmeli!

That's all i had for now, PUSS!
Insåg för ett tag sen att det ser ut som jag har ett hjärta till pupill, lite awesome! :)


A lesson never learned

Försov mig imorse. Skulle gått upp 6 egentligen men vaknade halv 8, hähä. Så det var väl inte det bästa eftersom jag missade engelskan, och tydligen gick det inte att anmäla frånvaro från internet av någon konstig anledning, så nu får jag ogiltlig på den lektionen. Malin AAAARGH! Morr...

Iaf, så kommer bara ha drygt 2 timmar religion och sen slutar jag. Har sån galen träningsvärk i rumpan och låren så jag tror jag dör, får bli ett par kilometer på bandet sen , annars kommer jag inte kunna gå imorgon ...


There'll be no sunlight if i lose you baby

Sitter vid min kära dator just nu. Kom hem för ett tag sen, och har både käkat och vart ute med vovven min.
Jag är så trött så jag bara vill sova. Kunde inte sova inatt för jag låg och tänkte på allt jag måste göra denna veckan och nästa, och det är MYCKET känns det som. Aja, det är bara att bita tag i det sura äpplet och köra!
Imorgon är det en kort dag för mig, slutar halv 12 så det blir gymmet imorgon med så kan jag vila på fredag! eventuellt ...
I vilket fall som helst, jag har inte plattat eller fönat mitt hår på en vecka! Det är nog rekord för mig, känns rätt så bra faktiskt. Gäller bara att hitta en bra inpackning så jag får bort det slitna en del .. jag vägrar klippa mig, de kommer ta alltihop. Så det får bli den hårda vägen!

Melissa Horn

Alltså, jag kan inte lyssna på kvinnan utan att få ett emotional breakdown. Det är så sjukt hur hon sätter pricken över i:et i alla hennes låtar. Kände att jag ville dela med mig av det. PUSS

Plugg, plugg och mera plugg!

Ja, det är som rubriken massor att göra nu känns det som. Provet på fredag, har ett par rester i svenskan som ska lämnas in och projektarbetet som det känns som att det börjar ta sig. Ångesten att inte hinna klart i tid är i vilket fall inte lika jobbig som den varit innan.
Imorgon ska jag till gymmet på morgonen tänkte jag, antingen vid 7 eller halv 8... det beror på hur pigg (trött!) jag är. Jag har dock fuskat med att äta godis, hähä, men det är ju inget man slutar med på direkten när man inte har gjort annat än att trycka i sig godis varje dag under lovet. Det får bearbetas successivt! 
Fick idag reda på att vi slutar 11.50 imorgon, väldigt skönt. Dock ska jag och Angelina stanna kvar i skolan för att plugga, både snacka om vårat projektarbete och plugga inför anestin på fredag. Det känns som att om man är i skolan och pluggar får man mera gjort än om man pluggar hemma, för jag fastnar alltid vid något annat Facebook är en stor bov i det hela, även läsa andras bloggar. Så motivation är det ingen brist på, det handlar bara om lathet.
Nu får jag fortsätta plugga, skriver väl mer imorgon.
Puss på er!

Loaded and alone

Sitter på bussen på väg hem från skolan. Imorse var jag på gymmet, solade och tränade så är helt slut redan.
Nu ska jag hem och käka och sen tänkte jag plugga inför provet på fredag! Hade varit himla skönt med en powernap men jag blir bara tröttare då så det är ingen idé.

Känner mig som han på bilden !


Söndag

Idag har jag jobbat. Valparna är 2 veckor nu, de har öppnat ögonen och försöker att gå runt i valplådan, men vi kan väl säga att det går sådär... så söööta!
Håller förövrigt på att plugga, har tagit en liten paus. Vi har prov i anestesi på fredag, och det är TJOCKT häfte som vi ska kunna ... inte särskilt roligt, men what to do? Bara att fortsätta kämpa, är dryga 5 månaderna kvar till studenten!

15 månader

Idag har jag och Toni varit tillsammans i 15 månader, just worth mention. Love you <3


felfelfel!

Okej, The Vampire Diaries The Phantom var alltså inte skriven av L.J Smith ... Attans. Får hoppas det kommer nåt mer snart! Annars får jag börja läsa Stefan's Diaries ... hähä.
Puss på er !

The Vampire Diaries

Idag har jag vart hurtig. Var på gymmet halv 8! Ska ju som sagt börja mitt nya liv nu, och då får man offra en sovmorgon eller två. Och ah, det var väl det hurtiga jag gjorde idag ... haha! Har knarkat pistagenötter idag, åh det är sååå gott! Har man tatt en så måste man ha flera, så är det bara!
.
Nu sitter jag i sängen, har precis kollat på det senast avsnittet av The Vampire Diaries. Det är nog den bästa serien ever, jag är beroende. Har även läst alla böckerna, och det som är det roliga är att det är typ samma story i serien som i böckerna fast sett ur ett annat perspektiv eller vad man ska säga. Det är samma händelser fast det är inte samma ändå... ja det låter ju lite rörigt, men jag kunde faktikst inte förklara det bättre. TYDLIGEN, jag är inte helt säker, men tydligen har det kommit ut en ny TVD - bok "The Phantom" ... och om det stämmer, så ska jag köpa den. Får kolla upp detta lite närmare. Om jag var tvungen att välja mellan böckerna eller serien så är böckerna ett givet val då jag är bokfantast, even if the Salvatore - brothers are pretty gorgeous ;)
.

Untitled

ÅH, vill dra någon i håret och dunka dess huvud i en stenvägg.
Godnatt.

You dont get lucky twice and that's the truth

Nu håller jag på att flippa över. Strax innan jul la jag min skrivbok jag för anteckningar i för skolarbete på något sjukt bra ställe så jag kunde hitta det sen när skolan började, tyckte jag då... Vilket resulterar i att jag inte har någon aning om vart jag har lagt den, och utan den kan jag inte göra uppgifter för att få VG i svenska b... tänker inte ta ett G för att jag inte hittade min bok, ovärt. Känns som jag kollat precis ÖVERALLT, men tydligen vill den inte bli hittad. Världsmästare i hide & seek...

Första dagen i skolan på dryga 3 veckor idag, helt okej. Kul att se alla igen och så. Har lovat mig själv att ta tag i skolan nu, kämpa som ett djur to be on top! Jag är dock himla bra på att ljuga för mig själv, brukar oftast bryta mina egna löften... men kämpa ska jag i vilket fall göra. Ska även börja träna. Köpte nya joggingskor idag till halva priset, KLAAAAAAD Malin! Nu slipper jag dra runt i mina gamla, shleeeeetna träningsskor iaf. Beach 2012 , here i come!'
.
Såhär såg mitt hår ut förra vintern</3 Ska försöka att inte platta, föna eller på något annat sätt våldta mitt hår så att det nångång kan se ut såhär igen. Får sån superångest när jag kollar på bilder från då, åh kommer aldrig förlåta mig själv för att jag klippte mitt hår kort!

Flashbacks 2011

Tänkte lägga upp lite bilder från 2011 som är värda att minnas!
Alla hjärtasdag - present från Toni. Något finare kan man inte få
Alla hjärtas dag - present från Toni. Något finare kan man inte få
Mars-april nångång. Första bilden med min iphone, haha. Håret </3
Mitten av maj, första tatueringen!
Fick lilla Ester i början på sommaren
WCR, All Time Low med Mirre mfl !
Piercade snug samma dag som Metaltown, har förövrigt inte läkt än.. haha
Iskallt metaltown med Toni, BMTH!
A7x!
Paddla kanot med Jonas och Toni, haha. kallt ?
Firade 1 år med Toni den 14 oktober men har dock inga bilder därifrån, still worth mention :)

Angry gran

Jag tror att jag har hittat mitt kall i livet... Im destined to be angry gran! Skämt å sido så är detta mitt tidsfördriv när Toni spelar wow... Det går ut på att man är gran, hon med brödet, som ska försöka få in så mycket pengar som möjligt. Detta gör hon genom att banka skiten ur människor och saker , så som en telefonkiosk till exempel. Himla kul faktiskt när man är på det humöret ...


The Secret Circle

Ligger i sängen med min högst oromantiska pojkvän och kollar aftonbladet. Vi håller på att kolla på en serie som heter The Secret Circle, som handlar om häxor och sådant, vilket passar mig utmärkt i smaken. Måste dock vänta på att de 5 senaste avsnitten ska laddas ner...


Nighty-night

Ligger i sängen halvt död. Var och simmade med min bror och två av hans kompisar förut, och som alla kanske vet blir man väldigt trött och seg av det. Kanske kan jag äntligen sova inatt! Jag har nämligen seperationsångest från Toni, jag sover så sjukt dåligt när han inte sover med mig! Så när vi väl ska sova tillsammans så somnar jag allt ifrån 21.30 till 23.00, kul flickvän han har... Äääääänyway, jag sätta min mobil på laddning nu och iaf försöka sova gott. Godnatt!


Jobb, jobb

När man går och lägger sig klockan 22 på kvällen missar man allting roligt människor skriver på fb under natten, kvällens ämne var ishockey och att stormen Emil ska äta deras hus... Anyway, sitter på bussen på väg till jobbet . Valparna har kommit nu, blev 6 små söta flodhästar (för dom som inte sett nyfödda schäfervalpar innan så ser dom faktiskt ut som flodhästar, haha, fast sötare), 2 hanar och 4 tikar. Dom har även världen bästa mamma, Zvea, helt super! Cool lugn verkligen. Ska bli kul att följa dom. :)


RSS 2.0