Design & header

Det hade varit jätte snällt om någon som vet hur man fixar med design och header kunde hjälpa mig lite... tycker att min blogg är så tråkig så det hade varit lite roligare om man piffar upp den lite. Själv har jag ingen aning om hur man gör, men är det någon som kan så hade det som sagt vart jätte snällt om nån kunde hjälpa mig!
Puss!

Vampires and angels

Ligger nu i min sköna säng efter en helt okej dag. Först var jag i skolan till tre, gjorde ett praktiskt prov i röntgen, hade körlektion och sen åkte jag hem för att skriva klart det sista på min projektrapport och nu känns det som jag är tillbaka i min lilla bubbla igen. I alla fall tillfälligt. Anyway, Robin var här en sväng förut. Vi käka godis, tjötade och kollade på the vampire diaries och första filmen i Fallen-serien. Trevligt trevligt.

Imorgon mina vänner ska jag och Liz1 på bio. 21 jump street blir det, verkar i alla fall bra.

Nä nu får jag sova, night på er! <3

I know what you're up to, you ignorant slut.


Im up!

Och jag kommer inte komma försent till engelskan, go me! Är dock riktigt trött, hade världens mest konstiga natt. Somnade runt halv 11, drömde en riktigt wierd och läskig dröm från en film jag sett tror jag, med demonbesatta barn, så jävla sjukt. Knäckte ben hit och dit , fyfan. Vaknade vid exakt 00.00... Jävligt äckligt. Jag har trott att det finns typ "andar" i mitt rum, har faktiskt känts som att någon/något tatt mig på armen och smekt mig på kinden så har har lite svårt att sova ensam i vanliga fall, och den här drömmen gjorde ju inte saken bättre ... Så låg och vände och vred mig, somnade om och vaknade om vartannat fram till typ halv fyra. Så jag är rätt död idag! Fy.

I alla fall, taggar först engelskanationella prov idag, sen religion sen slutar jag. Ska dock ha körlektion men kommer inte hem efter tre idag i alla fall så det är gött!

Ha en superdag, puss!


Godnatt!

Ligger i min säng och ska snart sova. Är nästan klar med rapporten nu, bara lite fix och sen är d klaaart, Gud vad jag längtar.
Imorgon ska vi ha nationellt prov i engelska. Vi börjar halv 9 och på nåt sätt brukar jag alltid försova mig, endast på torsdagar! fattar inte hur jag lyckas, har nog kommit i tid till den lektionen 2-3 gånger under hela 3an... Haha så ska kämpa för att inte komma för sent imorgon.

Snart är det långhelg och jag längtar något fruktansvärt, då blir det äventyr med liz1.
Godnatt på er fina människor!
Puss


Onsdag

Kände att jag inte stavade så bra på det förra inlägget, dumma autocorrect... My apologies!
Men i alla fall, ligger i sängen med min fina, som dock ska till jobbet snart och jag ska hem. Det blir så konstigt när han jobbar kvällar, man hinner liksom inte umgås. Idag var jag ju ledig men annars när jag går i skolan hinner vi träffas i typ 2 timmar på morgonen, knappt det. Men men, han måste ju få jobba. Helgerna blir därför viktiga, klarar inte av att inte träffa han mindre är två dagar i veckan, det går bara inte. Hade jag fått bestämma hade vi vart tillsammans hela tiden men det funkar ju inte så.

När jag kommer hem ska jag fila på min projektrapport och skriva resultat och diskussionen, ser inte fram emot det direkt men den ska som sagt vara inlämnad på fredag!

Skriver kanske mer sen, puss på er!


Vr00m

Ligger i Tonis säng, han är på jobbet sår kinda forever alone. Jag har dock suttit med Projektarbetesrapporten men det är ju inte så himla kul det heller.

Jag har precis kollat klart på 2 av mina favorit serier, The Vampire Diaries och The Secret Circle. Det börjar närma sig slutet av säsongerna nu så det är riktigt spännande! Vill bara se mer och mer haha. Ligger i alla fall och kollar på The Big Bang Theory, vilket också är bland mina favorit serier, haha så galet bra.

Nu är det bra 7 timmar kvar tills Toni slutar så för att hålla mig underhållen ska jag titta på DH och GCD om jag inte somnar. Hörs imorgon !
Puss


Sockerbomb

Behövs i dagar som dessa. Sjukt enkel att göra!

1 dl havregryn
0,5 dl socker
Tillsätt så mycket smör du vill ha!
Värms i mikron tills smöret har smält

Enjoy!


Åh!

Tror jag håller på att gå in i väggen. Vi har så mycket som ska in under dessa 40 dagarna så jag känner att det är FÖR mycket. Frågan är hur man ska hinna med allt, får sån galen ångest.

Har precis skrivit klart ett läxförhör om omgivande faktorer i våran djur för forsknings kurs och det kändes verkligen att man inte hade pluggat. Visserligen är det bara ett läxförhör men ändå.

Nä nu är det bamba, sen 2 lektioner och sen hem och skriva klart mitt jävla projektarbete !


Myser

Ligger just nu i sängen med Toni. Han halvsover och jag bara ligger här, mysigt!

Igår testade jag min balklänning som är för stor så mormor skulle fixa lite på den! Den kommer bli jätte fin, sen om jag passar i långklänning är ju en annan sak, haha.

En sån här hade jag velat ha! Testade en igår men fanns inte i min storlek, dumma bröst! Men i alla fall, ska kolla runt, vill ha!


Usch!

Det börjar närma sig studenten nu, vilket märks. Det känns som att vi har 1000 saker som ska vara färdigt tills vi slutar. Projektarbetsrapporten ska vara inne på fredag nästa vecka, och det känns som att vi bara är halvvägs ... Åh vad jag vill gräva ner mig någonstans och inte komma upp förrän på dagen vi tar studenten!!

Iaf, sov hos Toni inatt. Somnade tidigt vilken var väldigt skönt kände jag när jag vaknade för jag var inte alls trött. Åkte till Lernia Bemannings kontor för att gå på en intervju ang sommarjobb, hoppas hoppas! Det kändes bra, jag sa inget som jag inte borde sagt och jag gjorde inte bort mig så det var ju bra iaf. Nu är det bara att vänta.

Imorgon är det torsdag vilket innebär kort dag för mig, går från 9.30 - 11.30. Ska dock övningsköra imorgon men det är bara i ca en timme så det är ingen fara. Sen hem och plugga som ett djur, blä!

Nu hade jag tänkt sova, forever alone. Var med Toni igår men känns lika tomt som om vi inte hade setts på månader, usch vad man kan sakna någon!
I vilket fall som helst, Godnatt på er små söta människor!
Puss!



Snö...

När pappa väckte mig i morse sa han att det hade snöat... Väldigt onödigt enligt mig. Det ska ju bli vår och varmt nu, inte vinter. Det är bara att bita ihop och hoppas att det försvinner.

Igår var jag på gymmet med min kompis Louise och tränade. Kan ju säga att min mage är helt död idag! Gött äre. Nu ska jag bannemig fortsätta träna, behöver få tillbaka min "gamla" kropp. Iaf någorlunda.
Men men, nu ska jag till skolan och sen ev springa med Robin, annars hem till Toni. Hoppas ni får en grym dag.
Puss!


Idag

Sitter just nu i våran "puff". Har varit ute och spelat fotboll med min lillebror, kan ju säga att han vann, haha.
Iaf, idag har jag jobbat. Blev väl typ 3 timmar men det är i alla fall nåt, kul är det i vilket fall som helst. Sen åkte jag, mamma och Jocke till min mormor för att testa den första "klänningen" som hon syr. Den kommer bli riktigt fin sen.

Imorgon är det skola igen, ska bli kul faktiskt, träffa alla kompisar igen. Jag tror vi går i två veckor sen är det lite röda dagar och så. Tiden bara rullar på, snart är det studenten!

Nu ska jag käka grillat, omnomnom. cya!

Hedeforsens Gadden, he's so fluffy!


Nobody's perfect

Otroligt grym tjej!

Gårdagen

Igår var jag i stan med Oskar och köpte skor till studenten och balen. Självklart blev det lite käk och fika på det med, trevligt! Senare på kvällen var jag på bio Vera och Elin. För första gången på 18 år har jag sett Titanic vilket jag nog inte borde gjort egentligen, bara satt och grät den sista timman ungefär. Galet bra film, så är glad att jag såg den. Efter det skulle vi vänta på Elins pojkvän Andreas så vi gick till Berså och kollade på små fjortisar som stod och juckade mot varandra på dansgolvet , riktigt pinsamt! Haha, iaf, sen åkte jag med Toni hem och sov hos han. En bra dag helt enkelt.

Nu ska jag hem och bara ta det lugnt, kanske jobba med projektarbetet om jag orkar. Skriver kanske sen, puss på er!


Your face is haunting me

Har idag vart och köpt tyg till min balklänning tillsammans med mormor. Blått blev det, väldigt tjusigt. Det som fattas nu är "bara" ett par skor. Ja vi får väl se hur det går...

I alla fall, ska vara med Robin och Emmeli sen. Det var änna längesen, så mys på d! :)


What if i wanted to break?

Ibland mår man jävligt bra, som idag.
Ville bara säga det . pusshaaajj
.

Träna!

Är på väg till jobbet nu, regnar som fan. Det är inte lika kul att jobba då.

Efter jobbet idag ska jag till gymmet. Det är nu eller aldrig, jag måste komma igång med en ny livsstil för det här funkar inte längre, jag får bara ångest. Det gäller bara att ha motivation och vilja, då kommer det att funka!


No one does it better

Just nu ligger jag i sängen och längtar efter Toni. Jag vill sova tillsammans med han varje natt, jag sover så mycket bättre med han bredvid mig. Jag sover tryggt liksom, drömmer jag en mardröm har jag han att klamra mig fast på. Bättre pojkvän finns inte!

I alla fall, idag har jag varit på jobbet och sen övningskört hela eftermiddagen i princip. Det känns bättre och bättre varje gång men har fortfarande en bit kvar innan jag kan få mitt körkort.

Imorgon ska jag jobba, igen. Ska jobba på tisdag också, SEN kan jag äntligt få lov i 3 dagar och sen jobba helgen igen. Kommer visserligen vara ledig två helger i rad sen så det är väldigt skönt.

Häromdagen föreslog Toni att jag skulle börja spela World of Warcraft, just för att de dagar som han jobbar kväll kommer vi typ inte kunna träffas, så han menade på att om jag började spela wow så kan vi spendera lite quality time tillsammans... Never gonna happen! Inte ens om jag ville börjar spela så hade jag gjort det... Haha.

Iaf, nu ska jag gå och lägga mig. Somliga ska ju upp och jobba imorgon.
Ni får ha d gatt så länge!
Puss

Klockren


Grattis!

Ville bara säga att min allra finaste Nellie fyller 6år idag. Love you mitt hjärta! <3

Morr!

Är arg idag, vilket jag aldrig är annars. Jag har vaknat på helt fel sida, vilket har sina anledningar.

Anyway, torsdag idag. Det känns som att det är fredag eftersom vi är lediga imorgon och sen har vi lov i en vecka! Ska visserligen jobba rätt mycket men det är bara kul. Idag ska jag ha körlektion efter skolan och sen hem och städa. Hade hellre lagt mig direkt i sängen, är så galet trött.

Iaf, det är det jag ska göra idag, hoppas ni får en härlig påsk!

"Vänner är en skattefri förmögenhet"


God damn you're beautiful

Jag borde egentligen skriva en rapport i religionen om abort och homosexualitet, skillnaden mellan islam och den kristna tron, men jag känner det får vänta för jag måste få skriva av mig.
Det är snart 1,5 år sen jag och Toni blev tillsammans. Varje gång jag tänker på han bubblar det i magen på mig, jag kan inte sluta le och ser säkert hur fånig ut som helst. Jag kan inte hjälpa det, jag är bara så otroligt kär.
Precis som alla andra förhållanden finns det perioder som är mindre bra. Vi har haft några sådana men har tillsammans klarat oss ur dem eftersom vi aldrig har gett upp våran kärlek även om det har varit svårt. Det tycker jag betyder något som är något stort, och det är djupt. Kärlek är vad det är. Riktig, äkta kärlek.
Jag vet att jag på långa vägar inte är perfekt och att jag är lite virrig och halvt senil men jag vet också att Toni älskar mig för den jag är, på samma sätt som jag älskar honom. När man älskar någon på riktigt älskar man även dess brister för är dem tillsammans med ens bästa sidor som gör en till den man är.
.
Ville bara försöka beskriva hur jag känner, det går liksom inte förklara kärlek.
Toni, jag älskar dig. Jag vill vara med dig föralltid, det finns ingen som är så bra för mig som du. Bästa! <3

Plugghäst

Sitter just nu i skolans bibliotek och väntar på att min körlektion ska börja. Det är dock drygt 1,5 timme kvar tills dess så jag tänkte att jag kan sätta mig och plugga så länge. Jag får aldrig gjort något när jag pluggar hemma så tänkte ta tillfället i akt! Sen ska Toni med mig hem, så det blir nog en bra dag idag ändå.

Tyckte det var lite roligt att jag, Vera och Elin hade olika färger på våra converse så var tvungen att ta kort på det! Måste säga att converse är dom helt klart bästa skorna som finns. Det finns inget som kan jämföras med ett par slitna, ingådda converse , punkt!


Sådan hund sådan ... Katt?

Den som säger att hundar och katter inte kan vara vänner har riktigt fel! Jag har bevisen, riktigt söta!


You gotta save your heart for me

Awesome video och låt!
.
.     

RSS 2.0