Get out of my head, fall into my arms intead.

Sitter och pluggar trååååååkig religion. Tror jag spyr, uuusch. Vet att jag bprde plugga egentligen men har verkligen ingen motivation till det nuuuu. Bajs säger jag bara. Hade hellre kollat på TV.

Idag har vi vart och spelat beach volleyboll med skolan. Sjukt kul faktikst. Vann 3/7 matcher... haha men tycker faktikst vi kämpa bra endååååå. Cred till Powerpuff pinglorna. Efter vi var klara åkte jag tillbaka till Toni för att hämta mina religionsböcker som jag glömde i morse. Alltid är det nåt.

Nu har jag iaf bokat tid för att klippa mig. Det kommer svida så hårt för dom kommer bli tvugna att ta jätte mycket eftersom det är så slitet, men efter det är det bara att fortsätta med mina hårinpackningar och ricinolja så kanske det nåndag blir långt igen. I vilket fall som helst, thursday is doomsday!

Aja. har väl inte så mycket mer att skriva.
Ha en trevlig kväll, puss! 

If you wanna know
You wounded me
You wounded me down to the bone
But a little bit
Just a part of me
A part of me knows
We don’t wanna fight on
And I Know your pain
is the same
And I forgive you.


image description


Kaaallt

Ligger i Tonis säng och värmer mig, fryser sjukt mycket av någon anledning. Har i vilket fall skrivit klart nästan alla instuderingsfrågorna vi har prov på i religion på torsdag! Har väl 3 stycken frågor med sånna badass-långa svar kvar men det kan jag göra imorgon när jag kommer hem.
Nu ska vi typ kolla på film eller nåt, kommer bli en mysig eftermiddag/kväll. Puss på er!


I feel like im on the top of the world with ur love

Borde väl egentligen plugga men roligare att leta musik på youtube/spotify. hähä. Måste säga att den här tjejen är galet bra, är jävligt snygg med. Hade jag fått välja ett utseende, hade jag valt hennes. Okej, det lät väldigt gay, but true.

You call that a knife?

Sjuuuukt bra låt! Just sayin :>

Fredag igen

Satt och kollade i min kalender förut och fastnade med blicken på nästa vecka. Jag såg att det var någonting som inte stämde, men kunde inte sätta fingret på vad förrän jag såg med fasa att det var tryckfel! Februari hade inte någon 30:onde dag... Då kom jag på hur dumt det lät... visserligen är det skottår men februari har ju ALDRIG haft 30 dagar, haha. Hade ett litet awkward moment för mig själv en stund.

Äääänyway, sitter och pluggar religion. Vi har prov på torsdag på kristendom, judendom och lite om islam. Känner att det kommer ta ett tag innan all information sätter sig, för det är verkligen inte ett av de roligaste kurserna i skolan. Har nån debatt nästa vecka i hästkunskap/djursjukvård. Fattar verkligen inte vad det är man ska kunna eller vad den går ut på men det märker jag väl på fredag.

Imorgon ska jag jobba. Det är även valputlämning vilket är gaaaalet skönt eftersom denna kullen har vart extremt bitiga och på. Har inte kunnat byta tidningar utan att dom har hängt i benen allihopa.
Det är också väldigt skönt att den mesta isen har smält så jag slipper ramla och slå halvt ihjäl mig som jag gjorde förra veckan. Satte mig på rumpan ett flertal gånger, lite jobbigt.

Nä, nu ska jag sätta mig och kolla på teve med min kära familj, orkar inte plugga mera idag. Får ta resten imorgon.  Det är ju trots allt fredag.
Ha en trevlig helg, Puss på er !


Saknar att kunna ha mitt löshår. Aaaaja, får köpa nytt till sommaren eller nååånting, så gött att ha långt hår.



Got to be you.

"your actions speak louder than words
and you're about to break from all you've heard
don't be scared, i ain't going no where
i'll be here, by your side
no more fears, no more crying
but if you walk away
i know i'll fade
cause there is nobody else
it's gotta be you."

Har väl inte vart så bra på att uppdatera det senaste men har inte haft så mycket att skriva direkt.
Kort dag idag sen drog jag till gymmet men tycker det är så tråkigt att träna själv där så tänkte gå ut och springa sen i eftermiddag ist, det är iaf roligare.
Ska nog städa mitt rum snart, ser lite fööör stökigt ut, så får göra något åt det känner jag. Sedan börja på mitt CV. Får ångest av bara tanken på vad jag ska göra efter gymnasiet, har verkligen ingen aning.

Iaf, allt jag hade för nu, kÖÖÖÖS.

Dags igen

Nu när jag äntligen blivit frisk tänkte jag börja träna igen. Jag har också tänkt börja deffa, vilket innebär att man bränner fler kalorier än vad man tar in och på så sett tar ner fettprocenten i kroppen. (Typ?) Inte för att jag tycker att jag är fet eller något sånt, mer för att man äter bra och nyttig mat och förhoppningsvis få kroppen att må bättre. Har i stort sett misshandlat min kropp med allt onyttigt jag ätit det senaste men nu är det stopp! Nu ska det bli lite ordning på torpet igen.

Idag är det inte nån lång dag i skolan. Djur för forskningsändamål, lunch och sen projekt och företagande. Efter det slutar jag och då hade jag tänkt dra till gymmet. När jag kommer hem tänkte jag plugga om det finns något att plugga till och sen kolla ett avsnitt The Vampire Diaries.
Nä nu får jag käka färdigt, ska snart dra tll bussen.

Pusshaaaj.


Ny gadd

Igår tatuerade Toni mig. Tycker den blev jätte fin, ska till lite grejer innan den är helt klar men är sjukt nöjd. Love you finis<3

Idag ska vi på bio. Chronicle it is! Hoppas den är bra, det är verkligen min typ av film. Allt från övernaturliga krafter till varulvar och vampyrer är det bästa, tycker nästan filmer av andra genrer är lite tråkiga, dom får vara riktigt bra för att jag ska tycka om dom. Lite tråkigt egentligen att vara så enformig men det bara är så, haha.


Thank God its friday!

Sitter på bussen på väg till jobbet. Alliz fick 7 små flodhästar igår, så sööööta! Samtidigt är de andra valparna 7 veckor och tack gode Gud för att de åker snart! Dom är riktiga vilddjur, biter i allt och hårt som satan. Väldigt söta dock.

Igår var d en hund som "bet" mig i armen så nu ömmar den som fan. Räcker att jag spänner handen lite så känner jag av det. Tar man på den dör jag typ. Det är dock inget sår eller något sånt utan det är väl något invärtes antar jag. Ah hundar är rätt spännande ibland.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Fick frågan om jag skulle med ut ikväll men det känner jag att jag verkligen inte orkar. Har inte pengar till det heller, vill spara lite och inte blåsa allt på sprit. Så det blir chillkväll med Toni istället, vilket iof är super.

Delar med mig av mina favoriter, TROLLS! Älskar dom haha, så sjukt bra.

TROLOLOLOL!


Bad update!

Har vart super dålig på att uppdatera de senaste dagarna, men har inte haft tid riktigt. Jobbade lördag och söndag.

På söndagen var det bara hem och duscha och för att sean åka igen. Träffade Liz1, åkte in till stan och kollad epå lite grejer och drack chailatte. Myyysigt! Senare åkte jag till Toni. Idag har jag och han vart tillsammans i 1 år och 4 månader, och för att fira det var vi IGÅR på en grekisk restaurang och käkade och sen gick runt och kollade i stan. En grej som jag stör mig på är att när man absolut inte har några pengar så hittar man hur mycket snygga kläder som helst. Har man däremot pengar och har bestämt sig för att shoppa så hittar man inte nåt. Förstår mig inte riktigt på det där ... Aja! Idag har vi iaf inte gjort så mycket, legat och kollat på film hela dagen, mysigt! Saknar Toni redan. Sjukt vilken seperations ångest jag har.

Imorgon ska jag jobba, torsdag och fredag med. Sen är det helg och sen skola igen. Kan ju inte säga att sport- och påsklovet är så mycket att fira för när man jobbar men det räcker för att kunna orka fortsätta kämpa med skolan.

Förlorar jag dig förlorar jag allt.


you had me at hello.

Är just nu med min finaste pojkvän. Gaaad i love him <3'

Fredag!

Äntligen fredag, och lov snart. Visserligen ska jag jobba x antal dagar, men får ju pengar så d är väldigt gött.

Idag har vi tre lektioner, religion, djursjukvård och engelska. Sedan är d hem och plocka undan lite skit i mitt rum som gäller, fattar inte vad det är jag gör som gör att d blir så ostädat. Har ju knappt några saker i mitt rum. Det blir bara stökigt helt enkelt ^^


BAJS

Det är en grej, eller två, som jag stör mig på faktiskt, och det är att jag först och främst inte kan se min statistik på min blogg, sedan att när jag skriver kan jag inte ändra strukturen (fet,kursiv, understruken) på texten och inte heller göra mellanrum när jag ska göra nytt stycke. Fattar inte vad det är som är cp, för alla andra kan ju ändra sin sturktur? Vet inte om det är min dator som är kass men det är väääääldigt störande. Det ser skit bra ut när man arbetar i redigeraren men så fort man publicerat det så försvinner det.. Dunno what to do!
.
Galet söt var man i typ 7an, haha döööööör

Torsdagar

VARFÖR försover jag mig alltid på torsdagar? Gör inte det en enda dag i veckan, bara på torsdagar. Visserligen börjar vi halv 9, vilket är dryga timmen tidigare än vad vi annars gör, men ändå! Jag kommer aldrig upp i tid..

Idag ska jag träffa Liz1 en snabbis, hon blev akut sjuk sist, sjukhus och grejer, vilket är väldigt tråkigt :(


Say it like you mean it

Nu börjar jag faktiskt bli väldigt trött på att vara förskyld. Vill bli frisk så jag kan börja träna igen, jag mår verkligen så himla bra av det! Vill sluta äta massa skit som jag gjort nu den senaste veckan. Så på måndag, då är det dags igen!
Hittade väääärldens goaste cover, got to love it! :)


Ibland undrar man...

Varför lägger folk till personer på Facebook, som först och främst aldrig ens träffat människan och inte har några gemensamma vänner? Jag vet inte hur ni gör men jag accepterar inte folk jag inte känner. Varför ska de veta vad jag gör? Förstår inte detta alltså.


Helgen

"Tonight i see the sun set the skyline on fire and all i can think about is where you will be when the darkness embrace you" - Adept

Har haft en av de trevligast helgerna på länge! I fredags var jag som sagt på bio med Emmeli och Robin, mission impossible var skit bra! Igår var jag, Toni och hans kompis på Trägår'n och det med hans hjälp fick vi Toni att dansa , visserligen ett par vodka redbull senare, men han dansade! Skit kul verkligen :)

Idag har vi inte gjort så mycket, kollat på tv och sovit i princip hela dagen. Har inte varit bakis eller något, men kan ju säga att min förkylning inte tyckte om mig i dag, har haft ont i huvudet på grund av det istället ... Aja!


Friday im in love

Fredag! Så sjukt skönt att inte jobba i helgen, bara kunna sova. Är påväg att bli sjuk så jag behöver sömnen till max.

Ikväll ska jag på bio med Robin och Emmeli, mission impossible 4. Får väl se om den är bra. Jag tror inte jag har sett en hel mission impossible film, bara snuttar här och där, så det här ska bli spännande!

Delar med mig av en bild på min katt som är mer hund faktiskt!


Dagens


:D



RSS 2.0